icon-arrow-right
HomeOver onsOver Oakite

Over Oakite

Tankwagens en vrachtwagens rijden af en aan op het industrieterrein van Oakite aan de Industrieweg 1 in Schoonebeek. De één met buizen en equipement en de ander met een lege tank die gereinigd moet worden. Zodra een tankwagen ergens gelost heeft, moet deze tankwagen gereinigd worden. Dat doet Oakite. En wij doen nog meer. Wij reinigen mobiele opslagtanks, containers, leidingen, warmtewisselaars, enzovoort.

Bij al dit reinigingswerk komt een aanzienlijke hoeveelheid afvalwater en reststoffen vrij. In onze afvalwaterzuivering wordt het water zover gezuiverd dat het op het gemeentelijk riool kan worden geloosd of dat wij het kunnen hergebruiken. De reststoffen worden opgevangen in diverse containers, tanks en vaten. Afvalstoffen worden dus per type verzameld en afgevoerd. Ze kunnen hierdoor eenvoudiger worden verwerkt of eventueel worden hergebruikt. Dit komt het milieu ten goede en is voor u qua kosten aantrekkelijk.

Naast deze reinigingsactiviteiten biedt Oakite ook nog diverse services aan in de olie- en gasindustrie. In speciaal hiervoor ingerichte werkplaatsen worden tubings, casings en drillpipes gereinigd, geïnspecteerd en gerepareerd. Ook voor het opmaken van landingsjoints en cementing equipement beschikt Oakite over een speciale werkplaats.

Al deze werkzaamheden voeren wij uit op ons eigen terrein, voorzien van diverse werkplekken met vloeistofdichte vloeren en een complete vloeistofkerende asfaltverharding over het gehele terrein. En, vanzelfsprekend, gezien de aard van de werkzaamheden met oog voor veiligheid en milieu.

+