icon-arrow-right
HomeReferenties

Referenties

Den Hartogh

Den Hartogh is een vaste contractor van tanktransporten voor de NAM en vervoerd diverse vloeistoffen voor de NAM. Wij maken in opdracht van Den Hartogh en NAM deze tankwagens schoon. Den Hartogh is een internationaal transport bedrijf en gevestigd in Rozenburg en Coevorden.

NAM

NAM of te wel Nederlandse Aardolie Maatschappij is een 50% dochter van Shell en 50% van Exxon. De Shell is penvoerend en leidinggevend binnen de NAM. Het is onze oudste en trouwste opdrachtgever waardoor eigenlijk Oakite ontstaan is in Schoonebeek. Jarenlang voeren wij diverse opdrachten voor hen uit. De NAM is gevestigd in Schoonebeek.

Wintershall

Wintershall is een oliemaatschappij met vestigingen in Duitsland en Nederland. Wij reinigen vooral olie vervuilde tubing en tankwagens voor hen.

Oving

Oving constructie is een constructie bedrijf voor wie wij vooral roestvast stalen constructie werk beitsen.

TechnipFMC

TechnipFMC is een service firma welke materialen levert en onderhoud aan vooral de olie en gas industrie. Voor hen reinigen wij afsluiters en der gelijke en maken landingsjoints op.

Nijhoff-Wassink

Nijhof-Wassink is sinds 1967 specialist in bulk transport over weg, spoor en water. Ze hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije. Wij reinigen tankwagens voor hen.

Baker Hughes

Baker Hughes is een service firma die voor oliemaatschappijen vooral put stimulatie werkzaamheden uitvoert. Wij reinigen vele mobiele opslag tanks voor hen.

Cameron: een Schlumberger onderneming

Cameron is een service firma welke materialen levert en onderhoud aan vooral de olie- en gasindustrie. Voor hen maken we vooral landingsjoints op.

+