icon-arrow-right
HomeDienstenTankreiniging

Tankreiniging

Tankwagens, tankcontainers en bulkwagens worden gereinigd in de tankwasstraat. Druk/vacuümwagens en kolkenzuigers kunnen via het achterdeksel worden schoongemaakt door middel van een hydraulisch aangedreven lans die voorzien is van een speciale tankwaskop.

Tankwagens, bulkwagens en tankcontainers worden gereinigd met behulp van tankwaskoppen die door de mangaten van boven in de tank worden gehangen. Om een tank droog af te leveren beschikt Oakite over een droger die warme lucht in de tank kan blazen. Om ook moeilijk te reinigen producten aan te kunnen hebben wij een speciale baan waar tanks door middel van circulatiereinigen worden voorbehandeld. Een voorbeeld hiervan is het reinigen van kunsthars met een explosieveilig en V.O.C. vrij reinigingsmiddel.

Naast het reinigen van tankwagens bieden wij ook nog diverse aanvullende services op het gebied van tanktransport aan. Zo kunnen wij tankcontainers op- en afzetten wat voor u interessant kan zijn om te voorkomen dat chauffeurs lange wachttijden hebben bij bijvoorbeeld moeilijk te reinigen producten. Ook het opwarmen van tanks door middel van stoom of elektriciteit behoort tot de mogelijkheden. Eventuele restlading wordt opgevangen en gewogen zodat u betaald voor wat u aanlevert.

Steeds meer verladers vragen om een tankwagen die inert is gemaakt. Speciaal hiervoor beschikt Oakite over een stikstofinstallatie, waarmee de tanks na de reiniging kunnen worden gespoeld om de zuurstof uit de tank te verdrijven.

 

Meer weten over overige reiniging?

Olie- en gasindustrie

Voor o.a. drillpipes, casings en tubings uit de olie- en gasindustrie of bijvoorbeeld dichtgeslibde bronnerings leidingen hebben wij een speciale werkplaats. Deze pijpen en leidingen worden met een lans in- en uitwendig gereinigd. Zelfs volledig met cement verstopte drillpipes kunnen we met onze 2000 bar hoge druk unit voor u reinigen. 

Lees meer

Mobiele opslagtanks, vaten, ketels en IBC's

Mobiele opslagtanks, vaten, ketels en dergelijke reinigen we met speciale tankwaskoppen, lansen en kruipslangen op onze spuitplaats. Grote tanks kunnen we ook van binnen reinigen door deze te betreden met adembescherming en andere veiligheidsmaatregelen. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid. IBC's kunnen wij ook vuil van u overnemen, na reinigen bieden wij deze aan voor hergebruik.

Meer informatie
+