icon-arrow-right
HomeOver onsCertificeringen

Certificeringen

Oakite heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij aangesloten bij ATCN en zijn wij in het bezit van een ISO 9001 en VCA certificering.

ISO 9001 - 2015 08-01-25 (1) vis.jpg

ISO 9001

Met onze ISO 9001 certificering willen wij graag laten zien dat kwaliteit aan de klant leveren bij ons hoog in het vaandel staat. Volgens de standaard is ons kwaliteitsbeleid vastgelegd en daarmee ook het continue verbeterproces.

 

Oakite streeft naar het continue verhogen van de klanttevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. Daarnaast is met ISO 9001 de beheersing van onze bedrijfsprocessen vastgelegd.

VCA-282779-2019-ASCC-NLD-RvA-5-nl-NL-20210930-20210930093253 vis.jpg

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist, maar een manier van werken die bij ons dagelijks werk de standaard is.

2022 - certificaat - Oakite B.V. - 70950 vis.jpg

Lid van ATCN

De ATCN is de branchevereniging voor de bedrijfstak tankautoreiniging in Nederland. Om de kwaliteit van de Nederlandse tankautoreiniging op hoog niveau te brengen en deze te waarborgen, maar ook om een aanspreekpunt op te zetten voor de overheid en andere belanghebbenden is in 1993 op initiatief van de tankautoreinigingsbranche de Association of Tankcleaning Companies Netherlands (ATCN) opgericht. Oakite is in het bezit van een ATCN-certificering.

sqas certificaat 2022 vis.jpg

SQAS

Cefic's veiligheids- en kwaliteitsbeoordeling voor duurzaamheid (SQAS) voor het evalueren van de normen voor veiligheid, kwaliteit, gezondheid, milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). SQAS-evaluaties worden uitgevoerd door een Europees netwerk van geaccrediteerde onafhankelijke beoordelaars van derden door gebruik te maken van een standaard vragenlijst. Dit zorgt voor consistentie en voorkomt dubbele beoordelingen.

+